Sekretesspolicy

Din integritet är viktig för oss. Vi tar din integritet på allvar och strävar efter att skydda dina personuppgifter och respektera dina rättigheter i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar personuppgifter som vi får från användare som använder vår webbplats.

Insamling av data

Vi inte in några personuppgifter via vår webbplats. Om du kontaktar oss på annat sätt samlar vi enbart in de personuppgifter som du själv valt att lämna till oss.

Insamling och bearbetning av personuppgifter

Vi samlar endast in personuppgifter som du själv valt att lämna informationen till oss. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte.

Dina rättigheter

Enligt GDPR har du rätt att begära att vi raderar, rättar eller begränsar behandlingen av dina personuppgifter. Du har också rätt att få tillgång till de personuppgifter som vi har om dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss genom att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Uppdatering av sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra denna sekretesspolicy. Om vi gör ändringar i denna sekretesspolicy kommer vi att publicera en uppdaterad version på vår webbplats. Vi uppmanar dig att regelbundet granska vår sekretesspolicy för att hålla dig informerad om hur vi hanterar dina personuppgifter.